Home

Over Ons

Veel bedrijven zijn tegenwoordig onderworpen aan de ‘aanvaardingsplicht’. De aanvaardingsplicht houdt in dat u als bedrijf verantwoordelijk bent voor de inzameling en verwerking van de afvalstoffen van uw producten. Waar eerst de overheid deze verantwoordelijkheid vaak op zich nam, rekenen zij deze activiteiten steeds vaker niet tot hun kerntaken en besteden dit uit aan u als bedrijf. Aangezien dit ook niet tot de kerntaken van uw bedrijf behoort, brengt deze plicht voor u hoge kosten met zich mee.

CityGreenPoint is een nieuw, innovatief afvalinzamelingsconcept. Indien u als bedrijf/overheid gebruik maakt van dit concept nemen wij de verplichtingen inzake inzameling, verwerking en rapportage  van u over, kortom CityGreenPoint biedt u totale ontzorging.

Het CityGreenPoint station is een compact, schoon en multifunctioneel inzamelsysteem in een eigentijds design. De inzamelstations zijn door een modulair systeem individueel aan te passen. Ze zijn voorzien van LED-verlichting, zelfvoorzienend d.m.v. zonnepanelen en uit te breiden met bijvoorbeeld een klantenkaartsysteem of oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Missie

De aandeelhouders, de directie en de medewerkers van CityGreenPoint zijn toegewijd aan het permanent, duurzaam verbeteren en effectief toepassen van innovatieve methoden voor het efficiënt inzamelen, sorteren, exporteren, verkopen en recyclen van álle soorten afvalstromen op internationaal gebied.

Visie

De afvalrecycling industrie is een Internationale markt waar de professionele spelers, met een integrale keten strategie en een Internationale structuur, bepalend zijn voor de toekomst van deze bedrijfstak. De professionele speler die de het totale proces van inzameling, sortering, export, recycling en verkoop van de afvalstromen beheerst zal zich in toenemende mate onderscheiden. Het opbouwen van duurzame relaties met  inzamellocaties, gemeentes en overheden,  transport totaaloplossingen en professionele verwerkingspartners is daarbij van toenemend belang.